Alle vrouwen zouden vallei orgasme moeten trainen

bewustzijnsontwikkeling vallei Feb 02, 2023
Vallei - orgasme

Alle vrouwen zouden vallei orgasme moeten trainen.”

Ik hoor het mezelf de laatste tijd steeds vaker zeggen.

Soms zijn de oren gespitst en staat men open voor mijn verhaal. Soms word ik ook ronduit uitgelachen omdat het kennelijk een zin is waar mensen óf geen raad mee weten óf ze haken af met een blik van … ‘wat heeft die nou weer?’ 

Maar inmiddels voel ik me zo krachtig over de boodschap die ik te vertellen heb, dat ik er oprecht geen last meer van heb als mensen me niet serieus nemen. Ik breng het gesprek dan op een ander onderwerp en dan praten we gewoon verder.

Maar terug naar het Vallei Orgasme, want daar wil ik het graag in dit BLOG over hebben. Het trainen van VO gaat over seksuele transformatie. Het gaat over het transformeren van seksuele energie, via een eenvoudige techniek, naar ‘medicijn’. ‘Medicijn’ dat ons letterlijk helpt om vitaler en compassie-voller door het leven te gaan.

En hoewel ik me al behoorlijk vitaal en compassie-vol voel, merk ik dat ik een grote innerlijke drang voel om heel gezond oud te worden. Ik fantaseer over een Esmeralda van in de zeventig die blakend van gezondheid door het leven gaat en aan wie regelmatig wordt gevraagd: ‘Esmeralda, vertel het eens: wat is jouw geheim?’

En dat ik dan zal zeggen: ‘Dank je voor het compliment. Mijn geheim? Ik train al jaren vallei orgasme.’

Maar ja, waarom zou ik wachten over VO te delen als ik nu al zo enthousiast ben en dat enthousiasme gaat verder dan vitaliteit en compassie.

Dat gaat namelijk over  VEILIGHEID.

In mijn werk kom ik er steeds meer achter dat er een ongelofelijk veiligheidsissue is bij vrouwen. Bijna iedere vrouw voelt zich weleens of heel vaak onveilig, bij zichzelf en bij anderen.

Het trainen van seksuele transformatie zorgt voor het vergroten van veiligheid.

Met andere woorden: als je de technieken van het vallei orgasme leert, dan word je op den duur steeds veiliger bij jezelf. Dat komt omdat je ‘vol’ wordt. Je vult jezelf met zuivere levensenergie en dat betekent dat je steeds minder ‘te halen hebt’ om de leegte in jezelf op te vullen. ‘Volle’ mensen zijn veilige mensen.

Dat gaat niet van de een op andere dag, maar ik heb in mijn opleiding tot Vallei-Coach, die ik in december heb afgerond, bij zoveel vrouwen gezien dat het zo werkt. En vanuit deze toenemende veiligheid bij jezelf, ervaar je meer veiligheid in wereld, waardoor jij veel meer in staat bent om je eigen plek in te nemen. Om te doen wat wat jij te doen hebt en te ervaren dat het leven voor jou ook krachtig en gelukzalig kan zijn.

In al mijn programma’s, reizen, en ceremonies staat veiligheid op nummer één. Zonder veiligheid kun je je niet volledig overgeven aan het leven en aan jouw persoonlijke bewustzijnsproces, maar weet ook dat je veiligheid kunt trainen. Bij jezelf, in je eigen slaapkamer met de deur op slot!

Veel lef en liefde,

Esmeralda

PS I Wil je meer weten over het trainen van vallei orgasme. Kijk dan op de officiële website van ValleiEn voel je een JA om zelf te gaan starten met trainen? Je kunt via mij een kortingscode krijgen om de training van Vallei Online te volgen. Normaal kost de training 247 euro en met de kortingscode krijg je 50 euro korting en betaal je maar 197 euro.

PS II Ik heb een speciale VALLEI pagina gemaakt op mijn website en als je het formulier invult, ontvang je direct een mail met een de kortingscode voor de 50 euro korting. Daarnaast vertel ik in drie filmpjes waarom ik zo enthousiast ben, wat het trainen van vallei eigenlijk is, en wat het je kan opleveren. 

PS III Mocht je de training van Vallei Online al gekocht hebben, maar ligt die al een tijdje onaangeroerd op je digitale boekenplank, laat dit BLOG dan een aanzet zijn om toch te beginnen met trainen.

PS IIII Als bezig zijn met zelfbeminning een brug te ver voor je is, maar je wilt wel groeien in zelfliefde ontvang dan de gratis video series: Leven in Liefde en In 3 stappen meer LEF in je leven