De zeven sluiers | de waarheid komt naar boven

zeven sluiers Dec 03, 2021

‘De waarheid komt in ieder geval naar boven’, vertelde Simone ons tijdens het outtake gesprek dat we hadden na het afronden van de pilottraining De zeven sluiers van de liefdesrelatie.

Zij was een van de weinigen die met een nieuwe partner startte en ergens tussen de 6e en 7e sluier kwamen ze tot de conclusie dat ze toch een ander verlangen hadden en hebben ze besloten niet verder te gaan met hun relatie.

Simone zei tijdens het gesprek: ‘Het doen van de zeven sluiers heeft me naast de waarheid over deze relatie ook zo de waarheid laten zien naar mezelf als het gaat om intimiteit en seksualiteit. Ik had enorme behoefte om me te verdiepen op dit thema en dat heeft deze training mij absoluut gebracht. Ik ben heel erg geraakt door de diepgang die ontstond door de oefeningen.’

En die hebben we vaker gehoord; zowel tijdens de training als tijdens de outtake-gesprekken die we met de stellen hebben gedaan. De kracht van de zeven sluiers ervaar je door je werkelijk te committeren aan het proces en de diepgang van de sluiers te ervaren door daadwerkelijk met de oefeningen aan de slag te gaan, want wijsheid ontstaat door de combinatie van kennis én ERVARING.

André en ik voelden al de eerste keer toen we de zeven sluiers deden dat er zoveel wijsheid in schuilt, die wat ons betreft een veel groter publiek mag bereiken.

Het is dan ook heel fijn om te horen dat de stellen die onze training gevolgd hebben en de kracht van de zeven sluiers daadwerkelijk hebben ervaren, het ook aan andere stellen aanraden. Zo hopen we dat over tien jaar duizenden stellen bekend zijn met deze oeroude wijsheid die zoveel bewustzijn brengt op het gebied van intimiteit en seksualiteit.

En bewustzijn is wat de wereld nodig heeft.

Voor Simone is het helder. Ook bij een volgende liefde zal ze de zeven sluiers weer volgen om de waarheid te achterhalen: ‘Klopt de relatie met deze persoon of niet’.

Veel lef en liefde,

Esmeralda 

PS I Aanstaande dinsdag 7 december geef ik om 20.00 uur nog een gratis webinar over de zeven sluiers en geef ik zeven sleutels hoe je als stel dit proces succesvol kunt doorlopen. Een goede manier om te toetsen of het doen van de zeven sluiers bij jullie past. Inschrijven kan via deze link.

PS II Op 15 december geef ik samen met André nog een speciaal webinar over mannen en de zeven sluiers. Wil je daarbij zijn? Schrijf je dan voor dit gratis webinar apart in.

PS III Ik heb een gratis videoserie gemaakt ‘3 tipjes van de sluiers’, waarin ik dieper in ga op de essentie en de kracht van de zeven sluiers. Ook vertel ik je met welke thema’s we allemaal aan de slag gaan in de online training De zeven sluiers van de liefdesrelatie.