Durf te vertrouwen op de divine timing

bewustzijnsontwikkeling liefde Sep 09, 2021

Het kan zijn dat toeval voor jou nog bestaat.

Ooit dacht ik ook dat toeval bestond maar naar mate ik verder kom op mijn spirituele pad, ontdek ik steeds meer (en voelt het als een waarheid voor mij) dat toeval helemaal niet bestaat en dat alles gebeurt met een reden èn in verbondenheid met het grote geheel.

Maar onlangs ben ik nog een leveltje gegroeid toen ik het kraakheldere inzicht kreeg dat er voor sommige gebeurtenissen een Divine Timing is: het goddelijke moment waarop precies dat ene kon gebeuren.

Dus als je weet dat dingen wel de bedoeling zijn (bijvoorbeeld: je weet dat je nog een keer je grote liefde zal tegenkomen, een baan op je pad zal komen die helemaal bij je past, je in een huis gaat wonen dat voelt als een echt thuis etc. ), dan is het enige wat je hoeft te doen te wachten op de Divine Timing.

In de ervaring waarin ik dat heldere inzicht kreeg, werd me klip en klaar voorgeschoteld dat we over het goddelijke plan niet veel te zeggen hebben. En als ik terugkijk op mijn leven dan poppen er zo een paar dingen op:

  • Zo vertelde ik mijn moeder in 2015-2016 dat ik zeker wist dat die grote liefde op mijn pad zou komen en dat ik daar echt niet nog járen op zou moeten wachten. Toen André verkering aan me vroeg in mei 2017 was dat op een moment dat het alleen precies in die week mogelijk was: een absoluut staaltje Divine Timing (hier zal ik uitgebreid over vertellen in boek 2, maar daar moet je wel nog even geduld voor hebben). (zie ook mijn verlangen over mijn ware liefde op mijn visionboard).
  • Zo had mijn hoofd nooit kunnen bedenken dat Anselma en ik ooit zakelijk uit elkaar zouden gaan, maar eind 2019 bleek er een Divine Timing te zijn om het wèl te doen.
  • Mijn aankomst in Jeruzalem in februari 2020 (zie ook mijn visionboard) is exact samengevallen met het vervolmaken van de zelfliefde om naar een nieuw level van de samenliefde te gaan, waarbij André me alleen maar op dat ene moment ten huwelijk kon vragen … hoezo Divine Timing?

Divine Timing is het resultaat dat het universum je beloont voor de keuzes die je maakt vanuit liefde. Als je leert kiezen voor liefde, ga je ervaren dat het leven vóór je gaat werken en dat je het leven tot op zekere hoogte kunt sturen.

Divine Timing gaat over het loslaten van iedere gehechtheid aan welk resultaat dan ook om het universum de ruimte te geven om precies op het juiste moment de goddelijke timing in te zetten.

Trust the universe.

Veel lef en liefde,

Esmeralda