Lieverd, dit zouden alle vrouwen moeten weten

aanmoedigen microdoseren ontwikkelen Jul 08, 2021

De titel van dit BLOG heb ik direct gehaald uit een testimonial die ik onlangs ontving van Divera. Een krachtige en prachtige vrouw die voor de derde keer een Magic Circle heeft gedaan. Een testimonial die ik het waard vond om een BLOG aan te wijden omdat ik zelf nog steeds iedere keer verwonderd blijf over wat voor magische dingen er gebeuren tijdens onze sacred paddenstoelenceremonies. Iedere keer ben ik als een kind weer zo blij verrast en verwonderd over wat de paddenstoelen voor werk doen en waar de vrouwen die aan deze circles deelnemen toe in staat zijn als het gaat om helend (collectief) proceswerk.

It’s is really magic ✨

Ik heb in de afgelopen anderhalf jaar drie ceremonies gedaan bij Vrouwen Met LEF. Laat ik beginnen met de onsterfelijke woorden van mijn man, nadat ik de tweede ceremonie had gedaan. ‘Lieverd, dit zouden alle vrouwen moeten weten!’

Ik zal nooit goed kunnen uitleggen wat een ceremonie precies inhoudt en wat het betekent. En dat komt vooral omdat het meeste zich op zo’n onbewuste laag afspeelt, dat je onmogelijk kunt overzien wat het effect is. Maar elke ceremonie heeft voor mij een enorme sprong in mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling betekent, meer dan ik ooit zou durven dromen. En zelfs al zouden de effecten erna niet zo weergaloos mooi zijn, vind ik dat iedere vrouw die het pad van bewustzijn wandelt, zichzelf een paddenstoelenceremonie moet gunnen, begeleid door Vrouwen met LEF.

De ceremonies worden met liefde en intentie voorbereid, begeleid en afgerond. Je voelt je als in een warm bad met gelijkgestemde vrouwen en alles is tot in perfectie afgestemd zodat een magische ervaring onvermijdelijk is. Wat je ook in je persoonlijke reis zal meemaken. De meditaties, de muziek, de begeleiding, het eten, de zorg. Je kunt je VOLLEDIG overgeven, omdat aan alles is gedacht en alles wordt gedragen.Letterlijk door de vrouwen en figuurlijk in de energie.

Ik kijk nu al uit naar mijn 4e ervaring. Aho.

Divera.

Deze mooie woorden van Divera wilde ik jou als zelfbewuste vrouw, niet onthouden.

Magie is altijd aanwezig, ondanks het soms zeer pittige werk dat er gedaan wordt.

Noodzakelijk werk dat wij als vrouwen te doen hebben. Dat de vrouwen die er aan toe zijn en zich geroepen voelen door de paddenstoelen, daadwerkelijk door diepe transformaties gaan die hen helpen om af te rekenen met oude ballast waardoor ze werkelijk de kracht voelen om helemaal te gaan staan om te doen waarvoor ze hier op aarde zijn.

Voel jij ook dat de paddenstoelen roepen? Je bent meer dan welkom om in een veilige en liefdevolle bedding de kracht van de paddenstoelen te ervaren. We hebben zes nieuwe ceremonies staan voor het najaar (waarvan 1 speciaal voor liefdesstellen -M/V -V/V – M/M). Als je de roep niet voelt durf daar dan trouw aan te zijn, want deze specifieke weg is zeker niet voor iedereen weggelegd.

Veel lef en liefde,

Esmeralda.

PS en als je lekker op de bank thuis wat inspiratie wilt ontvangen hoe ook jij meer Liefde kunt toelaten in je leven kijk dan de gratis videoseries In 3 stappen meer LEF en in je leven en Leven in liefde.