Waarom blijven vrouwen toch in sprookjes geloven?

bewustzijnsontwikkeling liefde Oct 14, 2021

Mijn antwoord op deze vraag in de titel van dit blog zou ik wel van de daken willen schreeuwen …

‘OMDAT SPROOKJES BESTÁÁÁÁAN!’

Als kind worden we er mee opgevoed; met sprookjes die uiteindelijk altijd goed aflopen en die vaak eindigen met de zin: ‘En ze leefden nog lang en gelukkig…’. Maar als we ouder worden en meer ‘volwassen’, doen we sprookjes vaak af als fabeltjes die natuurlijk niet waar zijn.

‘Het is leuk voor al die droomhoofden van onze kinderen, maar laten we nou niet te veel waarde hechten aan wat er in sprookjes verteld wordt. Kijk naar de wereld om je heen dan zie je dat het leven geen sprookje ìs!’

Volgens mij zullen velen van ons dit herkennen. We willen wel in sprookjes geloven, maar je wordt als stom, naïef en blond uitgemaakt wanneer je hier voor uitkomt.

En dat is vreselijk jammer, want in de sprookjes van toen, maar ook in de moderne sprookjes die we tegenwoordig via films krijgen aangereikt, zitten zoveel prachtige wijsheden met oneindig veel boodschappen die gaan over liefde en de kracht die liefde in zich draagt.

En ik denk dat het om die reden is dat vrouwen in sprookjes blijven geloven, omdat we diep in ons hart de kracht van liefde kennen.

‘En hoe zit het dan met ware liefde? Geloof jij daarin?’

Het is een vraag die me de laatste jaren veel gesteld wordt.

‘Ja, ik geloof in ware liefde. Dat ben ik vanaf mijn 40e vol overgave gaan doen en het resultaat is geweest dat ik op mijn 47e mijn grote liefde heb ontmoet. Ik ervaar al 4,5 jaar wat de kracht van ware liefde is en ik heb deze afgelopen jaren nog nooit zoveel liefdeslessen geleerd. En eigenlijk leer ik nog iedere dag over de liefde, dankzij mijn grote liefde André. Maar denk niet dat ware liefde alleen maar rozengeur en maneschijn is. Integendeel. Het is hard werken. Maar iedere stap die je samen zet, maakt de relatie krachtiger en uiteindelijk ook makkelijker en moeitelozer.’

Ik zie dan vaak het enorme verlangen in vrouwen die ook naar die ware liefde verlangen.

En speciaal voor die vrouwen heb ik een online-training gemaakt Met LEF op weg naar WARE LIEFDE. Voor single vrouwen die geloven in ware liefde en die het pad naar de ultieme partner willen vrijmaken.

Dus als jij verlangt naar ware liefde en je gelooft nog steeds in sprookjes, dan nodig ik je uit om vanaf vrijdag 12 november met mij mee te gaan op reis.

Dan start ik de vierweekse online training waarin ik vrouwen meeneem in tien universele stappen op weg naar ware liefde. Online, verbindend met elkaar (want dat is zo leuk aan een groepstraining), luchtig maar tevens diepgaand.

Voor 99 euro.

En als je al samen bent met je ware liefde of als je hier geen verlangen op hebt, laat dit aanbod dan heerlijk aan je voorbij gaan of kijk eens in de PS I als je een kadootje van mij wilt ontvangen.

Ik wil je echter wel uitnodigen – nu je dit hele BLOG bericht gelezen hebt – om te blijven geloven in sprookjes, want sprookjes gaan altijd over onze diepste verlangens, welke dat ook zijn. En het manifesteren van verlangens vraagt om een diep vertrouwen – het willen geloven dat al jouw verlangens uit kunnen komen in dit leven … net als in sprookjes.

Veel lef en liefde,

Esmeralda

PS I omdat ik helemaal niets meer doe met Facebook en ik een duidelijke call van het universum heb gekregen om mijn missie vanuit mijn eigen kracht verder uit te bouwen (lees hierover een eerder BLOG), wil ik iedereen die als een ambassadeur voor mij is een kadootje geven. Indien jij twee (single) vrouwen weet die interesse hebben in de training Met LEF op weg naar WARE LIEFDE en deze vrouwen zeggen JA, dan stuur ik mijn boek – Het is kennelijk zo bedoeld (t.w.v. 20,50 euro) – naar jou op als bedankje.

PS II wil je überhaupt een beeld krijgen hoe ik online trainingen maak en wat je daar van kunt leren over liefde in het algemeen, schrijf je dan in voor de gratis videoseries In 3 stappen meer LEF in je leven’ of ‘Leven in liefde’.