Wéér had ik te kiezen voor de liefde

liefde Sep 16, 2021

Soms gebeuren er dingen die je met je hoofd niet kunt begrijpen.

Dit overkwam mij de afgelopen weken en mijn hoofd snapte er niets van.

Mijn beproefde strategie met adverteren op Facebook voor het microdoseringsprogramma werkte opeens helemaal niet meer.

Met dezelfde advertenties, zelfs met meer geld én een optimalisering aan de achterkant bij Facebook Adds, bleven de resultaten voor deze microdoserings-editie uit.

Ik heb professionele hulp ingehuurd die mij vertelde dat mijn eigen VA, Regine, prima werk doet en dat de grote verschillen in resultaat ook door haar niet te verklaren waren.

Ik zat met mijn handen in het haar, want het succesvolle microdoseringsprogramma is de basis van mijn inkomen.

‘Doe een paddotrip’, zei André tegen mij. ‘De paddenstoelen geven jou altijd antwoord als je voor dit soort uitdagingen|vraagstukken staat’.

En natuurlijk stond er niet geheel toevallig (lees mijn vorige BLOG over Divine Timing) een ceremonie gepland op zondag 12 september. Een besloten ceremonie met negen vrouwen die sinds een half jaar assisteren op de Magic Circles die ik organiseer voor zelfbewuste vrouwen.

Het was een magische ervaring met een heel heldere boodschap voor mij:

De paddenstoelen toonde mij letterlijk dat Facebook als bedrijf|platform|instituut gemaakt is om ons weg te houden van de Bron, van de goddelijke plek waar we ervaren dat we liefde ZIJN en waar we allemaal mee verbonden zijn. Facebook belichaamt de afgescheidenheid van deze Bron en het volgende werd me duidelijk:

Dat ik wéér te kiezen had voor liefde.
Concreet betekent dit dat ik alle banden met Facebook direct stop mag zetten. Er gaat geen euro meer naar advertenties en ik mag op korte termijn (ik heb nog 1,5 week) een alternatief creëren voor de community voor het microdoseringsprogramma. En ik neem op de koop toe dat ik dit programma met een veel kleinere groep doe dan ik gewend ben.

Het is kennelijk zo bedoeld * dat ik mijn bedrijf alleen maar verder mag opbouwen vanuit de connectie met de Bron. Dat is het antwoord van mijn hart.

Ik kreeg nog een heldere boodschap van de paddenstoelen.

Met alles wat ik doe en in de toekomst nog ga neerzetten, hoef ik alleen maar één vraag te stellen aan de vrouwen die interesse hebben in mijn werk. En die vraag is:

Ga je mee op reis?
De ervaring liet me zien dat vrouwen die ‘JA’ zeggen tegen deze vraag (omdat ze een ‘JA’ voelen!) een magische reis zullen gaan maken. Een reis waarvan je van te voren niet weet wat er gebeuren gaat, maar waar magie een gegeven is.

Ik hoef alleen maar de vraag te stellen, de antwoorden zijn zelfs niet meer relevant voor het geluk in mij. Ik vertrouw op mezelf, ik vertrouw op de Bron, ik vertrouw op de liefde en ik vertrouw op de vrouwen die met mij mee gaan op reis.

Veel lef en liefde,

Esmeralda