AANMELDING NIEUWSBRIEF | BLOG BERICHTEN

Esmeralda heeft een GRATIS E-book geschreven waarin ze vertelt over het ceremonieel gebruik van paddenstoelen en aandacht geeft aan een nieuw pad naar bewustwording: het microdoseren met paddenstoelen, om zo een ander beeld te creëren dan men doorgaans heeft over de het gebruik van "paddo's". Met de juiste mindset en setting zijn paddenstoelen een gift van moeder natuur om ons te helpen meer en meer bij onze kern uit te komen.

Ben jij geïnteresseerd in de werking van de paddenstoelen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief | BLOG berichten en je ontvangt het E-book direct in je mailbox, helemaal GRATIS!

Na je aanmelding krijg je de gratis videoserie binnen enkele momenten in je mailbox. We doen overigens geen gekke dingen met je input. Lees er meer over in onze privacy policy.

Ja, ik ontvang graag interessant LEF nieuws, leuke aanbiedingen en relevante BLOG berichten!

Esmeralda

 


Mijn leven zou anders gelopen zijn als ik de kracht van de magische paddenstoelen niet had ontdekt in 2007. ‚ÄčDe paddenstoelen hebben me vaak hele praktische inzichten gegeven (bijvoorbeeld hoe ik in slaap kan vallen als mijn hoofd me wakker houdt – echt, het was een bizar aha-moment), maar ik kreeg ook vaak bevestiging over de keuzes die ik maakte in mijn leven. Naast hele aardse ervaringen heb ik prachtige spirituele ervaringen gehad en de rode draad in al deze ervaringen was dit: wijsheid kun je niet ‘denken’, alleen maar ‘voelen’ en dat ‘voelen’ gebeurt als ik volledig in de overgave ga. Door de paddenstoelen heb ik pas echt geleerd wat het is om ‘je gevoel te volgen’. Het heeft mijn bewustzijnsontwikkeling in een snelkookpan gezet en daar voel ik nog iedere dag dankbaarheid voor.

Monique

 


Microdoseren is een super ondersteunende tool voor vrouwen die de behoefte voelen om met zichzelf te verdiepen. Ik kreeg iedere keer perfect te zien wat er aan de hand was.